vrijdag, juni 21, 2024
HomeGadgetsWij ❤️ van deze nieuwe apps

Wij ❤️ van deze nieuwe apps

Wat zeg je? Er is alweer een maand voorbijgevlogen en je hebt nog steeds niets gedaan met die hobby die je zou gaan oppakken in… oeps… januari. Maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing! Deze nieuwe of bijgewerkte apps leren je piano spelen, betere foto’s maken en meer.

Apps

NeuralCam – Night Mode Camera

Let op, nachtbrakers! Deze foto-app is heel goed in het maken van foto’s als er weinig licht is. Dankzij machine learning worden je nachtelijke kiekjes (ja, zelfs selfies en macrofoto’s) scherp en helder.

  • NeuralCam – Night Mode Camera (iOS)

PDF Expert 7: PDF Editor

Een van onze favoriete pdf-apps heeft een prachtig nieuw design. De app bevat nu handige functies zoals het verkleinen van je bestanden en je kunt onderweg aantekeningen maken op je documenten. En als kers op de taart krijg je een cool stickerpakket: perfect voor als je pdf’s iets extra’s nodig hebben.

  • PDF Expert 7: PDF Editor (iOS)

Piano by Yousician

Leer je lievelingsnummers te spelen op de piano. De app biedt persoonlijke leerpaden die speciaal op jouw wensen en doelen zijn toegespitst, en meer dan 30.000 nummers en 1500 oefeningen. Zo wordt leren echt leuk. En dankzij die melodieuze mix zul je met sprongen vooruitgaan.

Spelletjes 123 voor peuter

De supergrappige uil Bibi neemt je kinderen mee op een avontuur vol puzzels en logische spelletjes. En het is niet alleen leuk. Bibi leert je kinderen ook tellen en cijfers schrijven. Zo wordt het een fluitje van een cent!

Type Loop

Kunnen je foto’s wel een coole oppepper gebruiken? Type Loop verrijkt ze met minimalistische geanimeerde teksten. Personaliseer de animatie, de kleuren en de afstand tussen de letters en je zult ongetwijfeld opvallen op social media.

  • Type Loop (iOS)

Hoe Leefden Piraten?

Duik de Caraïbische Zee in en kom alles te weten over het piratenleven! Van schepen tot navigatie, van havens tot beroemde figuren: dit educatieve verhaal heeft het allemaal. En via videotutorials leer je zelfs hoe je een zeemansknoop moet leggen. Arrr!

  • Hoe Leefden Piraten? (iOS)
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments