dinsdag, mei 28, 2024
HomeGadgetsMario Kart Tour: Met deze 3 tips is het erepodium binnen handbereik

Mario Kart Tour: Met deze 3 tips is het erepodium binnen handbereik


Het is altijd hetzelfde liedje: Je drift door de bocht, raast langs een rivaal en geeft plankgas. De geblokte vlag is in zicht… maar dan glij je ineens uit over een bananenschil. Of je knalt tegen een andere kart aan. Of je wordt omver gebeukt door een schild. (Zó irritant!)

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour

Maar met een beetje kennis kan zelfs de grootste pechvogel de eerste plek veroveren in Mario Kart Tour. Volg deze tips om een kartkoning te worden.

Denk aan de chemie

Mario Kart Tour neemt spelers mee de hele wereld rond, met banen in moderne metropolen zoals New York, Tokio en Parijs. Als je voor een parcours de goede racer, kart en glider kiest, kan dat het verschil maken.

Als je een personage kiest dat goed past bij een baan, bijvoorbeeld Yoshi op Rock Rock Mountain, dan krijg je een extra ‘item slot’. En als je een optimale kart of glider kiest, krijg je respectievelijk een scoreboost of een langere combotijd. Wat nog leuker is: als je in alle drie de vakjes hetzelfde voorwerp zet, word je onoverwinnelijk en kun je dat voorwerp tijdelijk zo vaak gebruiken als je wilt. Ga maar los met die paddenstoelen!

Ken je voorwerpen

Itemdozen zijn niet optioneel. Als je succes wilt hebben in Mario Kart Tour, dan moet je zo veel mogelijk items verzamelen én precies weten hoe je ze gebruikt.

In plaats van gewoon maar ergens een banaan te droppen is het bijvoorbeeld handiger om na te denken over de plekken waar je tegenstanders waarschijnlijk langskomen: bijvoorbeeld voor dashpanels of itemdozen.

Wat ook belangrijk is: weten of je een voorwerp voor of achter je kart moet gooien. Heb je een groen of rood schild opgepakt toen je aan kop lag? Swipe dan naar achteren om het over je schouder te gooien!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments