Motorola presenteert Motorola One Zoom en Moto E6 Plus

Lenovo heeft tijdens techbeurs IFA 2019 in Berlijn twee nieuwe smartphones gepresenteerd. Het gaat om de Motorola One Zoom en de Motorola Moto E6 Plus.

Motorola One Zoom

De Motorola One Zoom is al meerdere keren gelekt. Het toestel beschikt over een 6,4-inch Super AMOLED-scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Onder de motorkap een Snapdragon 675 processor, 4GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte.

Aan de achterkant beschikt de One Zoom over vier camera’s; primaire camera is 48-megapixels, samen met een dieptesensor, telefotolens en groothoeklens. De Motorola One Zoom is vanaf nu verkrijgbaar voor 429,99 euro.

Motorola Moto E6 Plus

Het tweede toestel dat Lenovo tijdens de techbeurs heeft gepresenteerd is de Moto E6 Plus. Deze toestel beschikt over een 6,1-inch LCD-scherm met een resolutie van 1560 bij 720 pixels. Aan de achterkant een 13-megapixelcamera samen met een 2 megapixel dieptesensor. Aan de voorkant een 8 megapixel selfiecamera.

Onder de motorkap een MediaTek Helio P22 processor met 2GB of 4GB geheugen en 32GB of 64GB opslag. De Moto E6 Plus is over paar weken verkrijgbaar en kost 159,99 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=mdXXO2nkQJE

Het laatste nieuws

Super Mario Bros. 35 vanaf nu gratis te downloaden voor Nintendo Switch Online-abonnees

Super Mario Bros. 35 is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. In deze speciale editie speel je klassieke levels uit...

PlayStation door de jaren heen 1994 – 2020

De PlayStation werd in 1994 op de Japanse markt gebracht en ruim een jaar later in Europa. De PlayStation ontstond door een...

Game releases oktober 2020: Alle games die we kunnen verwachten

Een nieuwe maand betekend voor de gamers onder ons vanzelfsprekend ook een aantal nieuwe vette games. Om jou een hoop moeite en tijd...

Numworks schudt markt voor grafische rekenmachines op met eerste collaboratieve rekenmachine

Rotterdam – Numworks, de eerste collaboratief ontwikkelde grafische rekenmachine, is vanaf nu beschikbaar in Nederland. De Numworks grafische rekenmachine is extreem toegankelijk...

Google kondigt Pixel 5-smartphone aan

Google heeft woensdagavond tijdens een online event onder meer een nieuwe Chromecast met afstandsbediening en Android TV en de Pixel 5-smartphone aangekondigd.

Gerelateerde artikelen