donderdag, juli 18, 2024
HomeSmartphoneWelke smartphone is nou het beste in zijn categorie?

Welke smartphone is nou het beste in zijn categorie?

Smartphones zijn er in verschillende vormen en maten, besturingssystemen en mogelijkheden. Er zijn een aantal smartphones die in zijn eigen categorie boven de rest uitsteekt.

Camera telefoons

Smartphones van tegenwoordig zijn steeds beter in staat om het perfecte plaatje te schieten. Megapixels schieten de pan uit en foto’s worden softwarematig steeds mooier gemaakt. Camera van de smartphone van de was al belangrijk, maar wordt nu ook professioneler. Ben je benieuwd welke smartphone camera het beste is op dit moment? Hieronder vindt u onze top 5 camera telefoons:

 1. Google Pixel 3
 2. Huawei P20 Pro
 3. Huawei Mate 20 Pro
 4. Honor View 20
 5. Apple iPhone XS (Max)

Waterdichte telefoons

Een smartphone waarmee je je geen zorgen hoeft te maken dat het waterschade oploopt is natuurlijk fijn. Je kunt zonder zorgen je telefoon in bad of buiten in de regen gebruiken. Hieronder vindt u onze top 5 waterdichte telefoons:

 1. Google Pixel 3
 2. Samsung Galaxy S9
 3. Huawei Mate 20 Pro
 4. Apple iPhone XS (Max)
 5. Apple iPhone XR

Telefoons voor ouderen

Bij een seniorentelefoon draait het om gebruiksgemak. Telefoon.nl heeft de beste drie telefoons voor ouderen voor ons op een rijtje gezet. Ze zijn gerangschikt op basis van goed afleesbare beeldschermen, duidelijke menu’s en grote fysieke knoppen. Ook is gelet op audiokwaliteit, zodat slechthorenden duidelijk de beltoon kunnen horen.

 • Apple iPhone 8
 • Nokia 3310
 • Huawei P20 Lite

Telefoons voor kinderen

Vandaag de dag heeft vrijwel iedereen een telefoon op zak. Ook de kinderen lopen er steeds vaker mee rond. Naast nadelen brengt het ook enkele voordelen met zich mee. Als je hebt besloten om je kind een telefoon cadeau te doen, sta je ook nog eens voor de vraag welke toestel moet het worden. Hieronder vindt u onze top 5 telefoons voor kids.

 1. LG K30
 2. Nokia 3.1
 3. Apple iPhone SE
 4. Honor 7X
 5. Motorola Moto E5
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments