vrijdag 19 april 2024
HomeSmartphoneDit is wat er zo nieuw is aan de iPhone XS!

Dit is wat er zo nieuw is aan de iPhone XS!

De iPhone XS is volgens Apple natuurlijk de beste iPhone ooit, maar qua design lijkt het wel erg op zijn voorganger, de iPhone X. Wat is er dan nieuw aan de iPhone XS? We zetten het voor je op een rijtje!

iPhone Xs

Net zoals voorgaande jaren heeft Apple wederom de beste processor ooit gemaakt. De A12 Bionic-chip is compleet opnieuw ontworpen en daardoor nog sneller terwijl het minder energie verbruikt. Deze bijzondere chip met maar liefst acht kernen is bedoeld voor machine learning en kan vijf biljoen berekeningen per seconde uitvoeren. Wel zo handig als je graag foto’s en video’s edit op je iPhone of houdt van gamen. Dan merk je wel degelijk de verschillen.

iPhone Xs

Verbeterde camera

Maak je veel foto’s en video’s? Dan hebben we goed nieuws voor je! Apple heeft heel wat geknutseld aan de camera. Zo kan de nieuwe “Slimme HDR” de beste foto’s tot één “perfect” foto voor je combineren. In feite worden tegelijkertijd meerdere foto’s met afwijkende belichting en andere instellingen geschoten. De beste delen worden gecombineerd tot één foto.

Als je gek bent op portretfoto’s, dan kan je met de iPhone XS de diepte-effect achteraf instellen. De achtergrond kan je wazig maken zodat de focus meer ligt op het onderwerp dat nog wel scherp in beeld is. Zoiets is bij de meeste camera’s zelfs niet mogelijk. Tot slot kan je voortaan met de XS video’s opnemen met stereo-geluid.

Waterbestendiger

De iPhone XS kan dankzij de IP68 certificering net wat beter tegen water dan zijn voorganger. De XS kan 30 minuten lang een diepte van 2 meter overleven. Daarnaast ook nog eens beter beschermd tegen andere vloeistoffen zoals frisdrank, koffie en thee.

Verbeterde batterijduur

Was je niet tevreden met de batterijduur van de iPhone X? De XS kan je volgens Apple een halfuur langer gebruiken. De manier waarop je je toestel gebruikt heeft natuurlijk wel hier invloed op.

Keuze uit meer opslag

Bij de iPhone X had je maar twee opties. Je kon kiezen uit 64 of 256GB opslag. Bij de iPhone XS heb je er nog een optie bij, namelijk 512GB! Dit is direct ook de hoogste opslagcapaciteit die een iPhone óóit gehad heeft.

Keuze uit meer kleuren

Normaliter brengt Apple drie verschillende kleuren iPhones op de markt. Het Amerikaanse bedrijf bracht de iPhone X echter enkel uit in zilver en spacegrijs. Bij de XS heeft Apple dit weer goedgemaakt. Deze is namelijk wel verkrijgbaar in goud, zilver en spacegrijs.

iPhone Xs prijs

  • iPhone Xs 64GB: €1159,-
  • iPhone Xs 256GB: €1329,-
  • iPhone Xs 512GB: €1559,-

iPhone XS abonnement

Ben je op zoek naar een iPhone XS abonnement? Vergelijk alle iPhone XS aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieder Telefoonabonnement.nl en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws