zondag, juni 16, 2024
HomeSmartphoneSamsung wil in november opvouwbare smartphone presenteren

Samsung wil in november opvouwbare smartphone presenteren

Samsung spreekt al sinds 2013 over de komst van een opvouwbare smartphone. Het Zuid-Koreaanse techgigant beloofde dat het toestel in 2015 zou verschijnen, maar later is dit aangepast naar 2018.

opvouwbare smartphone

Opvouwbare smartphone

Na jaren van hypen komt Samsung waarschijnlijk z’n woorden na. Topman Dong-Jin Koh, CEO van de mobiele divisie van Samsung, laat in een interview met de Amerikaanse tv-zender CNBC weten dat het bedrijf in november verwacht een opvouwbare smartphone te presenteren.

Samsung wil zijn opvouwbare smartphone tijdens ontwikkelaarsconferentie SDC in november presenteren. Deze event start op 7 november in San Francisco.

“Het is tijd om te leveren”, zegt Dong-Jin Koh. Een enquête van Samsung onder consumenten zou hebben uitgewezen dat er vraag is naar een opvouwbare telefoon. Wanneer het toestel met een opvouwbaar scherm op de markt zal komen maakte de topman niet bekend. Wel erkende de beste man dat het ontwikkelproces ‘erg complex’ is.

Samsung zou het toestel in uitgevouwen stand willen onderscheiden van een tablet. “Je kunt hem in de meeste gevallen opgevouwen gebruiken”, legt Koh uit. “Maar als je wilt browsen of iets wilt zien, dan zou je hem kunnen ontvouwen.”

Als we de laatste geruchten mogen geloven verschijnt het toestel in 2019.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments