dinsdag, juni 18, 2024
HomeGadgetsOnline gamen zonder haperingen

Online gamen zonder haperingen

Je hebt haast, in de verte zie je iemand in de problemen die snel moet worden geholpen. De vijand zit je op de hielen en je moet die doos met magazijnen onderweg echt oppikken. De doos komt gelukkig snel dichterbij, je bent er bijna! Plots stopt je beeld en lig je een paar seconden later gewond op de grond. Wat gebeurt hier? Iedere gamer heeft het weleens meegemaakt: je verbinding valt weg, of de responstijd is laag en heeft een vertraging in je game tot gevolg. En vertragingen in online games? Die zijn gevaarlijk. Kortom, een snelle en betrouwbare internetverbinding is van levensbelang!

Online gamen via glasvezel

Online gamen via glasvezel

Veel moderne games stellen behoorlijk zware eisen aan je hardware om te zorgen dat ze vloeiend en scherp beeld hebben. Aan deze eisen voldoen de meeste game consoles en speciale game pc’s gelukkig. Een niet te onderschatten rol is voor je internetverbinding weggelegd. De grootste voordelen van KPN glasvezel zijn de hoge betrouwbaarheid van het signaal en de enorme datasnelheden. Voor online gamen is dit de meest ideale verbinding. De periode tussen het versturen en ontvangen van gegevens is super kort, waardoor je tijdens het gamen geen vertraging meer merkt. Het maakt zelfs niet uit als iemand anders in huis tegelijkertijd een film kijkt via Netflix of een download start. Glasvezel kan het makkelijk aan!

Snel de nieuwste games proberen en spelen

We snappen maar al te goed dat je niet kunt wachten om die ene nieuwe game te proberen op het moment dat deze online beschikbaar is. Met glasvezel weet je zeker dat je download binnen de kortste keren binnen is en je de game kunt installeren en spelen. Dus, hoe sneller je verbinding, hoe eerder je kunt spelen! Glasvezel biedt je de snelheid die je nodig hebt.

Check de beschikbaarheid van glasvezelinternet op jouw adres

Glasvezel is al voor miljoenen huishoudens beschikbaar en de landelijke dekking groeit snel door. Wil je weten of glasvezel op jouw adres beschikbaar is? Doe de glasvezel postcode-check  om de beschikbaarheid te controleren. Als glasvezelinternet in jouw buurt nog niet beschikbaar is, kijk dan eens naar de snelst mogelijke internetverbinding.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments