zondag, juni 16, 2024
HomeSmartphoneiPhone SE 2 verschijnt eerste helft van 2018

iPhone SE 2 verschijnt eerste helft van 2018

Apple lanceerde in het voorjaar van 2016 de iPhone SE in Nederland. Het ziet er naar uit dat we volgend jaar een opvolger van de budget iPhone kunnen verwachten. Als we de laatste geruchten mogen geloven verschijnt de iPhone SE 2 in de eerste helft van 2018.

iPhone SE 2

iPhone SE 2

Volgens bronnen van het doorgaans betrouwbare Economic Daily News staat een nieuwe iPhone SE op de planning. Dit model wordt voorlopig de iPhone SE 2 genoemd.

De huidige iPhone SE lanceerde het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino in maart 2016. Het toestel was vanwege zijn prijs en formaat erg geliefd. Qua hardware loopt het toestel wel achter op de huidige iPhones. Mensen die van kleine smartphones houden hopen dat Apple met een vernieuwde versie van het toestel komt.

Economic Daily News claimt dat Apple dan ook komt met de iPhone SE 2. Deze zou in het eerste helft van volgend jaar verschijnen en gemaakt worden door de Taiwanese producent Wistron.

Specificaties

De nieuwe iPhone SE zou onder de motorkap een Apple A10-chip, 2GB werkgeheugen en minimaal 32GB opslagruimte krijgen. De selfiecamera zou 5-megapixel moeten zijn.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments