zondag 21 april 2024
HomeSmartphoneBesparen op je smartphone

Besparen op je smartphone

Een smartphone is iets wat iedereen tegenwoordig heeft. Bijna iedereen betaalt er een maandelijks bedrag voor die aardig op kan lopen. Hoe kun je besparen op deze kosten? We leggen het hieronder uit.

Besparen op je smartphone
(pexels.com)

Ouder of goedkoper toestel

Je maandelijkse kosten zijn afhankelijk van twee dingen. Betaal je alleen voor je abonnement of ook voor je toestel? Wanneer je voor een abonnement en toestel betaalt, kunnen de kosten al aardig oplopen. Vooral wanneer je een redelijk nieuw toestel kiest, die zijn namelijk erg prijzig. Kies dus voor een ouder, maar nog steeds niet ondergewaardeerd toestel. Zo zou je in de iPhone reeks kunnen denken aan de iPhone SE. Ook kun je kiezen voor een ander merk wat niet onderdoet aan de populairdere toestellen zoals iPhone en Samsung. Denk bijvoorbeeld aan Huawei. Deze toestellen zijn relatief een stuk goedkoper maar de prestaties zijn nog steeds even goed dan

Refurbished

Al ooit gehoord van refurbished telefoons? Deze zijn spotgoedkoop! Een refurbished telefoon is een gebruikt toestel wat is omgetoverd tot een splinternieuwe. Dit doen ze door er een nieuwe batterij in te zetten, alle instellingen terug te zetten, het toestel opknappen en oppoetsen. Voordat het toestel weer opnieuw de verkoop in gaat wordt het eerst zorgvuldig getest zodat je zeker weet dat je nog een degelijk toestel aanschaft. Bestel een refurbished telefoon met een Sim Only abonnement en je bespaart ontzettend op je maandelijkse lasten.

Sim only

Heb je nog een oud toestel wat je nog makkelijk kan gebruiken? Zorg dan dat je een flexibel en goedkoop sim only abonnement afsluit. Bij sommige providers kun je zelfs maandelijks opzegbaar en ook nog eens hartstikke goedkoop een sim only abonnement afsluiten. Voor maar 15 euro per maand heb je al een compleet gevulde databundel!

Lagere bundel

Heb je nog een toestel met een abonnement die nog loopt? Bespaar op je bundel. Sommige mensen hebben wel tot 10 gigabyte data, maar die hoef je bij lange na niet te gebruiken. Bijna overal is WiFi tegenwoordig: in de bus, in de trein, restaurants, thuis en op je werk. Verlaag je bundel zodat je maandelijks minder kosten hoeft te maken.

Maak jij al gebruik van één van de bespaarmethodes, zoals een goedkoop sim only abonnement?

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws