dinsdag, juni 18, 2024
HomeSmartphoneActie: Samsung Gear VR Pack cadeau én € 50,- euro retour!

Actie: Samsung Gear VR Pack cadeau én € 50,- euro retour!

KPN viert Sinter-kerst-en-nieuw! Bij aankoop van een Samsung Galaxy Note8, Galaxy S8 Plus of Galaxy S8 met abonnement bij KPN, krijg je nu een Samsung Gear VR Pack ter waarde van € 119,- cadeau én € 50,- retour! Wat je allemaal met zo’n Gear VR Pack kan, lees je hieronder.

Dit jaar lanceerde Samsung drie smartphone-toppers: de Galaxy S8, Galaxy S8 Plus en de Galaxy Note8.

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus

De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus behoren tot twee van de meest verkochte smartphones van 2017. Door hun randloze ontwerp en Infinity display zien de twee coolkids er super strak en futuristisch uit. Het ontwerp van de Galaxy S8 en S8 Plus is ook nog eens stof,- vuil- en waterbestendig met een IP68-certificatie. Dat betekent dat de smartphones 30 minuten onder water kunnen blijven tot een diepte van 1,5 meter.

Ook van binnen zijn de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus echte krachtpatsers. Zo zijn beide smartphones voorzien van de beste telefoonhardware van dit moment. Hierdoor starten apps razendsnel op, en navigeer jij vingervlug en zonder haperingen door jouw Galaxy S8 of S8 Plus.

Kijk jij graag films en video’s via je smartphone? Dan is de Samsung Galaxy S8 of S8 Plus helemaal jouw ding. Deze smartphones hebben namelijk een extra lang scherm met een beeldverhouding 18:9 (in plaats van de gebruikelijke beeldverhouding van 16:9).  Daarmee kijk je films en video’s in breedbeeld, net als in de bioscoop!

Samsung Galaxy Note 8

Als kers op de Samsung smartphone-taart bracht het merk in augustus dit jaar de Galaxy Note8 uit. Deze grote smartphone (of ‘phablet’, zoals kenners een telefoon van dit formaat noemen) lijkt op het eerste gezicht op de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus. Toch is de Galaxy Note8 een stuk geavanceerder. Zo heeft de Note8 snellere hardware onder de motorkap en aan de achterkant een dubbele camera met optische zoom.

Door de dubbele camera aan de achterkant van de Note8 worden de beelden vanuit beide camera’s gecombineerd tot één extra scherpe foto. De tweede camera heeft een groothoeklens waarmee je dus groothoekfoto’s kunt maken. Wil je iets in de verte vastleggen? Geen probleem. Met de optische zoom kun je maar liefst drie keer optisch inzoomen zonder kwaliteitsverlies! Als klap op de vuurpijl maakt de Galaxy Note8 door zijn grote diafragma ook mooie foto’s bij weinig licht.

Een extra handigheidje van de Samsung Galaxy Note8 is de standaard meegeleverde slimme S-Pen. Hiermee kun je nauwkeurig schrijven, tekenen, tappen en swipen. Ook zijn er een hoop apps beschikbaar waarbij de S-Pen een handige tool is. Zo kun je met S-Pen Translate losse woorden en complete zinnen vertalen. Super handig als je op vakantie de menukaart niet kunt ontcijferen!

Welke van de drie je ook kiest, met zowel de Samsung Galaxy S8, S8 Plus als de Note8 haal jij een topper in huis.

Samsung Gear VR

Samsung cadeautjes van KPN voor jou!

Het is dubbel feest bij KPN! Koop jij in de periode 6 november 2017 t/m 7 januari 2018 een Samsung Galaxy S8, S8 Plus of Note8 met abonnement bij KPN? Dan krijg je van ons een Samsung Gear VR Pack ter waarde van 119 euro cadeau! Bij aankoop van één van deze drie Samsung toestellen tussen 4 december 2017 en 8 januari (t/m 7 januari) krijg óók 50 euro retour!

Nu horen we je denken: ‘wat zit er dan in dat Gear VR Pack?’ Allereerst natuurlijk een Virtual Reality-bril van Samsung, de Gear VR. Dit is een headset waarin je de Galaxy S8, Galaxy S8 Plus of Galaxy Note8 kunt plaatsen. Je telefoon doet dan dienst als het scherm van de VR-bril. Zodra je de telefoon in de bril plaatst, start het Virtual Reality-programma van Samsung meteen op. Vervolgens doe je de headset op je hoofd en kan de virtuele pret beginnen.

 

Wat is Samsung Gear VR?

Met de Samsung Gear VR beland je in een andere werkelijkheid. Zo heb je via de Gear VR een buitengewoon reëel uitzicht over bijvoorbeeld het Himalaya-gebergte, namelijk 360 graden om je heen en in 3D! Hierdoor krijg je het gevoel dat je écht in de Himalaya bent. Vanuit de bergen switch je in no time naar je ruimteschip ergens ver weg in het heelal voor een kosmische game.

Het spelen van games met het Gear VR pack is een absolute aanrader. Want de Samsung VR-bril maakt jouw spel intenser dan ooit. Waar je ook kijkt; met de VR-bril op is de spelwereld overal om je heen. Zo krijg je het gevoel dat je je ín de virtuele spelwereld bevindt. De meegeleverde Virtual Reality-controller komt hierbij goed van pas. Want daarmee bestuur je je virtuele ‘zelf’ in het VR-spel dat je speelt. Dit alles maakt gamen in VR intenser en interactiever dan ooit.

Ga je mee op virtueel avontuur?

Koop dan tussen 6 november 2017 en 7 januari 2018 een Samsung Galaxy S8, S8 Plus of Note8 met abonnement bij KPN. Dan krijg je van ons dat geweldige Samsung Gear VR Pack ter waarde van 119 euro cadeau! Bij aankoop van één van deze drie Samsung toppers tussen 4 december 2017 en 8 januari (t/m 7 januari) krijg je óók 50 euro retour!

Met welke van de drie Samsung smartphones stap jij in de wereld van VR?

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments