Drie misverstanden over Sim Only

Het kan zijn dat je twijfelt om over te stappen naar een Sim Only abonnement omdat iets nog niet helemaal duidelijk is. ‘Kan ik mijn huidige telefoon blijven gebruiken? Kan ik dan mijn eigen telefoonnummer behouden?’ Voor veel mensen is dit nog niet helemaal duidelijk. Dat is de reden waarom wij een artikel hebben geschreven met de drie misverstanden over Sim Only. Wie weet zit de reden van jouw twijfel hier wel tussen.

Misverstanden over Sim Only

Misverstanden over Sim Only

Misverstand 1: Ik behoud mijn eigen telefoonnummer niet als ik overstap naar Sim Only

Wees gerust, je kunt altijd je telefoonnummer meenemen naar een nieuwe provider! Dit is gratis en het mooie is: de providers regelen dit onderling. Bij het afsluiten van een Sim Only abonnement hoef je dan alleen maar nummerbehoud aan te vragen. Je nieuwe provider regelt dan de rest.

Het maakt niet uit van welk abonnementstype je komt. Je kunt je nummer dus altijd gratis meenemen naar een andere provider. Dus ook als je overstapt naar Sim Only.

Misverstand 2: Met Sim Only moet ik een andere telefoon aanschaffen

Gelukkig is dat ook een fabeltje. Vroeger kwam dat nog weleens voor: telefoons die je alleen bij één provider kon gebruiken. Deze mobieltjes hadden hiervoor een simlock, maar dat komt nu eigenlijk nooit meer voor. Mocht je telefoon toch een simlock hebben? Zodra je abonnementsperiode is verstreken, is je provider van wie je het toestel gekregen hebt verplicht je telefoon gratis simlockvrij te maken. Je kunt ‘m dan gewoon gebruiken voor een Sim Only abonnement bij een andere provider.

Misverstand 3: Sim Only is alleen voor particulieren en niet voor zakelijk gebruik

Meerdere providers, waaronder Simyo, bieden geen zakelijke abonnementen aan. Maar dat is ook niet nodig. Een particuliere Sim Only aansluiting is namelijk ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Bij Simyo kun je op de factuur zelfs de naam van je bedrijf laten zetten en zie je duidelijk hoeveel btw je terug kunt vragen.

Is jouw misverstand over Sim Only weggenomen? Je zult merken dat overstappen naar Sim Only heel makkelijk is. Succes met het overstappen naar Sim Only!

Het laatste nieuws

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde...

Xbox One & Xbox One X bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox