Update iOS 11.0.2 naar iOS 11.0.3 om opslagruimte te besparen

Het nadeel van het updaten van een oudere iOS-versie naar een nieuwe versie is dat je na het updaten altijd minder opslagcapaciteit op je toestel hebt. Dit heeft natuurlijk wel een reden. Een nieuwe versie brengt nieuwe functies met zich mee en of fixt het een aantal bugs. Dit heeft gewoon meer opslagruimte nodig. Het komt zelden voor dat het andersom is.

iOS 11.0.3

iOS 11.0.3

Gelukkig is dat bij iOS 11 niet het geval. De onlangs gelanceerde iOS 11.0.3 zet die trend namelijk voort. Updaten van iOS 11.0.2 naar iOS 11.0.3 creëert namelijk extra vrije opslagruimte op je toestel!

Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino is extreem hard aan het werk om kleine bugs uit iOS 11 te verwijderen voor zijn eindgebruikers. Sinds de release van iOS 11 heeft Apple in een korte periode maar liefst drie updates uitgerold om bugs, beveiligingsfouten en andere problemen op te lossen.

Niet alleen problemen aan het mobiele besturingssysteem worden verholpen, maar de updates zorgen ook voor efficiëntere opslagruimte. Zo heb je als iOS-gebruiker net even iets meer opslagruimte voor andere dingen.

iOS 11.0.2 vs iOS 11.0.3
iOS 11.0.2 (links) vs. iOS 11.0.3 (rechts)

Op de bovenstaande afbeelding zien we de informatie van een iPhone 7 Plus met 128GB aan opslagruimte. Toen het op iOS 11.0.2 draaide had het nog 84.82GB vrije ruimte en na de update naar iOS 11.0.3 is dat 85.06GB geworden.

Het laatste nieuws

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde...

Xbox One & Xbox One X bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox