maandag, juli 15, 2024
HomeSmartphoneiPhone 8 event: Wat kunnen we allemaal verwachten?

iPhone 8 event: Wat kunnen we allemaal verwachten?

Apple organiseert op dinsdag 12 september een speciale media-evenement. Tijdens het evenement kondigt het bedrijf uit Cupertino zoals gewoonlijk nieuwe producten aan. De grote vraag is natuurlijk; wat kunnen we allemaal verwachten? Het evenement begint om 19:00 uur Nederlandse tijd in het splinternieuwe Steve Jobs Theater.

iPhone 8 event

iPhone 8 event

Laten we maar eerst beginnen met wat we niet hoeven te verwachten. Apple zal op 12 september geen nieuwe iPad of Mac onthullen. Eerder dit jaar is het iPad-lijn al vernieuwd en ook bijna de complete Mac-lijn.

Wat we wel kunnen verwachten is onder meer nieuwe iPhones, Apple Watch, Apple TV en updates voor alle besturingssystemen.

iPhone 8

Het paradepaardje van dit najaar wordt de iPhone 8. Waarschijnlijk krijgt het toestel een andere naam. Het grootste gedeelte van het evenement zal om het jubileummodel draaien. Dit is natuurlijk best logisch omdat dit het toestel is waar een hoop mensen naar uitkijken en het nieuwe topmodel zal ook de meeste en beste nieuwe functies krijgen.

De belangrijkste features zijn; randloos scherm, Touch ID, draadloos opladen, gezichtsherkenning met 3D-camera en meer.

iPhone 7S en iPhone 7S Plus

Apple gaat tijdens het iPhone 8-event ook de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus aankondigen. Beide zijn wat betaalbaarder dan de het jubileummodel. Beide toestellen zullen waarschijnlijk qua design identiek zijn aan zijn voorgangers en enkel over betere hardware beschikken.

Apple Watch Series 3

De Apple Watch Series 3 is inmiddels alweer het derde model van Apple. Veel details over de smartwatch is er niet. De verwachting is wel dat het een 4G-verbinding krijgt, snellere processor en betere batterij.

Naar verwachting ligt de Apple Watch Series 3 eind september of begin oktober in de winkelschappen.

Apple TV 5

De huidige Apple TV 4 is inmiddels alweer twee jaar oud. Volgens vele analisten gaat Apple de opvolger op 12 september onthullen. De verwachting is dat de Apple TV 5 aan de buitenkant weinig verschilt van zijn voorganger, maar dat er qua hardware veel zal veranderen. Zoals 4K en HDR.

iOS 11, tvOS 11 en watchOS 4

Een nieuwe iPhone bekent vanzelfsprekend ook een nieuwe iOS versie. Men schat de releasedatum van iOS 11 in de week van maandag 18 september.

Tim Cook, CEO van Apple, liet tijdens WWDC weten dat we in het najaar nog meer over de Apple TV zouden horen. Waarschijnlijk krijgt de Apple TV 5 allerlei exclusieve functies.

De Apple Watch Series 3 zal standaard geleverd worden met watchOS 4. Tijdens het evenement op 12 september zullen we vast en zeker meer erover horen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments