iPhone 8 event: Wat kunnen we allemaal verwachten?

Apple organiseert op dinsdag 12 september een speciale media-evenement. Tijdens het evenement kondigt het bedrijf uit Cupertino zoals gewoonlijk nieuwe producten aan. De grote vraag is natuurlijk; wat kunnen we allemaal verwachten? Het evenement begint om 19:00 uur Nederlandse tijd in het splinternieuwe Steve Jobs Theater.

iPhone 8 event

iPhone 8 event

Laten we maar eerst beginnen met wat we niet hoeven te verwachten. Apple zal op 12 september geen nieuwe iPad of Mac onthullen. Eerder dit jaar is het iPad-lijn al vernieuwd en ook bijna de complete Mac-lijn.

Wat we wel kunnen verwachten is onder meer nieuwe iPhones, Apple Watch, Apple TV en updates voor alle besturingssystemen.

iPhone 8

Het paradepaardje van dit najaar wordt de iPhone 8. Waarschijnlijk krijgt het toestel een andere naam. Het grootste gedeelte van het evenement zal om het jubileummodel draaien. Dit is natuurlijk best logisch omdat dit het toestel is waar een hoop mensen naar uitkijken en het nieuwe topmodel zal ook de meeste en beste nieuwe functies krijgen.

De belangrijkste features zijn; randloos scherm, Touch ID, draadloos opladen, gezichtsherkenning met 3D-camera en meer.

iPhone 7S en iPhone 7S Plus

Apple gaat tijdens het iPhone 8-event ook de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus aankondigen. Beide zijn wat betaalbaarder dan de het jubileummodel. Beide toestellen zullen waarschijnlijk qua design identiek zijn aan zijn voorgangers en enkel over betere hardware beschikken.

Apple Watch Series 3

De Apple Watch Series 3 is inmiddels alweer het derde model van Apple. Veel details over de smartwatch is er niet. De verwachting is wel dat het een 4G-verbinding krijgt, snellere processor en betere batterij.

Naar verwachting ligt de Apple Watch Series 3 eind september of begin oktober in de winkelschappen.

Apple TV 5

De huidige Apple TV 4 is inmiddels alweer twee jaar oud. Volgens vele analisten gaat Apple de opvolger op 12 september onthullen. De verwachting is dat de Apple TV 5 aan de buitenkant weinig verschilt van zijn voorganger, maar dat er qua hardware veel zal veranderen. Zoals 4K en HDR.

iOS 11, tvOS 11 en watchOS 4

Een nieuwe iPhone bekent vanzelfsprekend ook een nieuwe iOS versie. Men schat de releasedatum van iOS 11 in de week van maandag 18 september.

Tim Cook, CEO van Apple, liet tijdens WWDC weten dat we in het najaar nog meer over de Apple TV zouden horen. Waarschijnlijk krijgt de Apple TV 5 allerlei exclusieve functies.

De Apple Watch Series 3 zal standaard geleverd worden met watchOS 4. Tijdens het evenement op 12 september zullen we vast en zeker meer erover horen.

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen