donderdag 28 maart 2024
HomeSmartphoneSamsung onthult Galaxy Note 8

Samsung onthult Galaxy Note 8

Het Zuid-Koreanse tech-gigant heeft de langverwachte Galaxy Note 8 onthuld. Het toestel beschikt over een 6,3-inch scherm, een dubbele camera en een speciale stylus pen.

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8

De nieuwe Note 8 werd woensdag tijdens een speciale evenement in New York gepresenteerd. De design is vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S8. De randen zijn kleiner gemaakt, waardoor het toestel bijna randloos is.

Dankzij het grote 6,3-inch scherm is het mogelijk om twee apps naast elkaar te tonen. Zo kan je bijvoorbeeld een muziek-app en een navigatie-app naast elkaar gebruiken.

Onder de motorkap beschikt de Samsung Galaxy Note 8 over een 64-bits Octa-Core- processor en maar liefst 6GB aan werkgeheugen en 64GB opslagruimte, deze kan uitgebreid worden middels een microSD-kaart.

Samsung Galaxy Note 8

Aan de achterkant van de telefoon zit een telelens en een groothoeklens. Met beide lenzen wordt een foto gemaakt, waar de gebruiker uit kan kiezen. Ook is de camera in staat om een portretfoto met gesimuleerde scherptediepte te maken.

De splinternieuwe Samsung Galaxy Note 8 ligt vanaf 15 september in de winkelschappen voor 999 euro. In Nederland wordt het aangeboden in de kleuren goud, blauw en zwart en in het buitenland is er ook een grijze variant verkrijgbaar.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws