zaterdag, mei 18, 2024
HomeSmartphoneBescherm je smartphone tegen een val

Bescherm je smartphone tegen een val

De meeste van ons zullen het wel eens meegemaakt hebben; een smartphone die kapot is gegaan. Het kan hier om smartphone schade gaan die te herstellen is of juist waarbij het beter is om een nieuwe te kopen.

Bescherm je smartphone

Bescherm je smartphone

Is het de manier waarop we de telefoons gebruiken of is het afhankelijk van het kwaliteit van het smartphone? Hoe dan ook, de meest voorkomende schade is valschade vanwege het gebrek aan een goede telefoonhoesje. Een kapotte telefoon door een ongelukkige val is natuurlijk niet leuk, maar dit gebeurt wel bij de helft van alle smartphone bezitters. In dit artikel wil ik je laten zien hoe je dit soort schade kan voorkomen en welke hoesjes je toestel goed beschermen.

Er zijn een hoop verschillende smartphonehoesje op de markt. Voor iedere smartphone is er een hoesje te vinden. Om je een beetje op weg te helpen, zetten we verschillende hoesjes voor je op een rij. De iPhone is een van de beste verkochte smartphones. De kans is groot dat jij ook een iPhone op zak hebt. Om die reden reden neem ik de iPhone 7 even als voorbeeld. Wat voor iPhone 7 hoesjes bestaan er allemaal?

Hard/soft case

Een hard of een soft case is een veel gebruikte Iphone 7 hoesje. Deze bevindt zich aan de achterkant en de zijkanten van je smartphone. Je hebt geen last van een flapje wanneer je het toestel gebruikt. Het schermt de achter- en zijkanten van je iPhone.

Enige nadeel is dat het je beeldscherm niet beschermd. Het is dus raadzaam om een screenprotector te gebruiken om toekomstige krassen te voorkomen.

Bumper

Een bumper plaats je aan de zijkanten van je telefoon. Deze heeft geen achter- en voorkant. Met een bumper ben je dus niet volledig beschermd. De achterkant en voorkant van je toestel kan dus altijd schade oplopen als het op de verkeerde kant valt.

Je kan het beeldscherm natuurlijk weer beschermen met een screenprotector, maar de achterkant is alsnog gevoelig voor krassen.

Flip/book case

Een flip case of een book case bestaat uit een achter- en voorkant. Deze variant beschermd dus je gehele smartphone. Het verschil tussen een flip en book hoesje is alleen welke kant de flap op gaat.

Wel hebben sommige book cases ruimte om je pasjes in te bewaren. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer een portemonnee meer te dragen.

Insteekhoes

Zoals het woord insteekhoesje het al zegt, dit is een hoesje waar je je smartphone er insteekt. Het hoesje beschermd zowel de achter- als de voorkant van je telefoon.

Enige nadeel van een insteekhoes je wel dat je je toestel telkens eruit moet halen om het te gebruiken.

Er bestaan natuurlijk veel meer hoesjes. Op de website van iPhone-cases.nl vind je een compleet overzicht van alle hoesjes en cases die speciaal zijn ontworpen voor onder meer de iPhone 7.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments