dinsdag, mei 28, 2024
HomeGamingPS4 firmware 5.00 - eerste details bekend

PS4 firmware 5.00 – eerste details bekend

Vorig maand konden geïnteresseerde gamers zich inschrijven om aan de gesloten bèta van PS4 firmware 5.00 te kunnen deelnemen. Sony zal een dezer dagen uitnodigingen sturen naar geselecteerde deelnemers.

PS4 firmware 5.00

PS4 firmware 5.00

Een complete overzicht met wat PS4 firmware 5.00 met zich mee zal brengen heeft momenteel niemand. Wel heeft Eurogamer de eerste details weten te bemachtigen wat we allemaal kunnen verwachten.

Streamen

Eén van de belangrijkste updates die firmware 5.00 met zich mee brengt is dat PS4 Pro bezitters straks op 1080p met 60 fps kunnen streamen naar Twitch.

Familie account

Het Japanse tech-gigant zou ook van plan zijn om het account systeem te veranderen. Zo kunnen bezorgde ouders straks een zogeheten familie account kunnen aanmaken en per kind/account beperkingen instellen. Om dit te kunnen managen komt er een nieuwe app beschikbaar.

Accounts volgen

Momenteel kunnen we enkel geverifieerde accounts volgen. Met de komst van PS4 firmware 5.0 kunnen we iedereen volgen die we maar willen. Zo wil Sony mensen aanmoedigen om meer content te delen en interactie te genereren.

Accounts volgen doe je zonder een vriendschapsuitnodiging en heeft het geen effect op de limiet van vrienden die je kunt hebben. Je kan uiteraard ervoor kiezen om je content te delen met vrienden, volgers of gewoon met iedereen.

Quick Menu

Tot slot is het straks mogelijk om systeem notificaties te bekijken via het Quick Menu. Nu moet je nog navigeren naar het hoofdmenu dit te bekijken. In de

PS4 firmware 5.00 release

Sony heeft helaas nog niet bekendgemaakt wanneer we de nieuwe firmware update kunnen verwachten. Zodra dit wel het geval is zullen we dit met jullie delen.

[table id=23 /]

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments