donderdag, juni 13, 2024
HomeSmartphoneiPhone 8 concept met OLED-scherm, draadloos opladen en meer

iPhone 8 concept met OLED-scherm, draadloos opladen en meer

De geruchtenmolen rondom de volgende generatie iPhone is inmiddels al op volle toeren. Als we de laatste geruchten mogen geloven krijgt de iPhone 8 een glazen behuizing dat draadloos opladen mogelijk maakt, metalen rand en een OLED-scherm.

iPhone 8 concept

iPhone 8 concept

Maar hoe ziet de nieuwe iPhone er straks uit als we alle geruchten combineren tot één toestel? Ontwerper Handy Abovergleich is zo aardig geweest om alle geruchten te verzamelen en om te toveren tot een splinternieuwe iPhone 8 concept.

Resultaat? Een glimmende iPhone waarbij de voorkant compleet uit een scherm bestaat. Handy Abovergleich heeft drie modellen ontworpen; de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en een iPhone 8 Pro.

iPhone 8 Plus

Alle drie de modellen beschikken over een glazen behuizing met een metalen rand. De randen hebben allemaal verschillende kleuren zoals bij de Apple Watch. Om de iPhone nog beter te beveiliging is er naast de welbekende Touch ID-knop ook een irisscanner.

Om het toestel nog sneller te kunnen opladen en sneller gegevens over te kunnen zetten heeft de beste man de nieuwe iPhone uitgerust met USB-C. Tot slot onderscheidt Handy Abovergleich de iPhone 8 Pro met ondersteuning voor de Apple Pencil.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments