donderdag, juli 18, 2024
HomeSmartphoneiPhone 8 en iOS 11 concept

iPhone 8 en iOS 11 concept [Video]

Inmiddels bestaat de iPhone van Apple maar liefst 10 jaar! Je zou van Apple verwachten dat de iPhone 8 die we in het najaar kunnen verwachten iets speciaals moet hebben. Als we de onderstaande iOS 11 en iPhone 8 concept mogen geloven gooit Apple iOS helemaal om.

iOS 11

iOS 11

Ontwerper Dominik minus&minus heeft een exclusieve concept ontworpen voor ConceptsiPhone. In de video zien we een compleet nieuwe versie van iOS. Het besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod touch heeft het design van watchOS overgenomen. watchOS is het besturingssysteem van de Apple Watch.

Net als bij de Apple Watch zijn de app icoontjes allemaal rond. In het midden van het beginscherm zien we een kleine widget met de Muziek-app zodat je direct je muziek kunt bedienen. Ook kun je wisselen tussen apps om andere informatie te zien.

Aan het einde van de video komt de iPhone 8 voorbij. De volgende generatie iPhone zou onder meer een OLED-scherm krijgen, draadloos opladen en een glazen voor en achterkant. Nieuwsgierig? Check dan de onderstaande video.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments