zaterdag, mei 25, 2024
HomeGadgetsWordt jij onze nieuwe redacteur?

Wordt jij onze nieuwe redacteur?

Techmania behoort tot één van de snelst groeiende Nederlandstalige tech-websites en om deze stijgende lijn vast te kunnen houden zijn we opzoek naar nieuwe redactieleden. Vind jij het ook zo leuk om te schrijven over je hobby en wil je andere mensen op de hoogte houden van het laatste nieuws over onder meer games, smartphones, gadgets, tablets en alles wat met het internet te maken heeft? Schroom niet en solliciteer!

We zijn opzoek naar nieuwe all-round redacteurs die het laatste nieuws op de voet volgen. Over wat je wilt schrijven mag je zelf weten. Het moet natuurlijk wel over technologie gaan.

Schrijven voor Techmania is op vrijwillige basis. Dat wil echter niet zeggen dat je voor niets werkt. We werken met verschillende websites samen, die leveren ons onder meer producten voor een review. Als schrijver mag jij dit reviewen en natuurlijk kosteloos houden. .

Vind je het leuk om dagelijks één of meer nieuwsberichten op Techmania te plaatsen? Neem dan contact op met ons via de contactpagina en wie weet schrijf jij binnenkort voor duizenden bezoekers per maand!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments