donderdag, juli 18, 2024
HomeGadgetsDe allerleukste draadloze opladers voor je telefoon

De allerleukste draadloze opladers voor je telefoon

Waar je vroeger nog met grote adapters en lange kabels in de weer was om je telefoon van voldoende batterij te voorzien, is dat vandaag de dag vaak niet meer nodig. Draadloze opladers worden steeds meer de norm. Of je nu thuis bent, op je werk of onderweg. Dankzij de zogeheten Qi technologie kan er op een draadloze manier energie worden overgebracht, zodat je telefoon van een volle batterij wordt voorzien. Op die manier heb je geen kabel meer nodig, maar slechts een draadloze oplader en een telefoon die deze Qi technologie ondersteunt. Benieuwd naar handige draadloze opladers voor je telefoon? Lees dan gauw verder.

Verschillende soorten draadloze opladers

Inmiddels zijn er ook alweer vele verschillende soorten draadloze opladers voor je telefoon op de markt. Indien jouw telefoon de gebruikte Qi technologie ondersteunt, kun jij in principe zonder kabel gebruik maken van je telefoon. Er zijn namelijk verschillende soorten draadloze opladers te verkrijgen, waarmee je gemakkelijk je telefoon draadloos kunt opladen en nooit met een lege batterij te maken krijgt.

Zo heb je een draadloze oplader die is verwerkt in een bureaustandaard. Plaats deze draadloze oplader op je bureau en je kunt jouw telefoon gedurende de hele dag van stroom voorzien. Je hoeft simpelweg alleen je telefoon op de bureaustandaard te plaatsen. Zo heb je ook nog eens handig zicht op binnenkomende berichten en oproepen.

Verder heb je ook een draadloze oplader die is verwerkt in een autohouder. Deze draadloze oplader is eenvoudig te plaatsen in het luchtrooster van een auto. Met een dergelijke draadloze oplader is het dus mogelijk je telefoon draadloos op te laden tijdens een autorit. Dit is een super handige oplader, zeker als je veel onderweg bent. Daarbij kun je ook nog eens handig gebruik maken van bijvoorbeeld de navigatie op je telefoon. Denk er wel aan dat je bij een draadloze autolader ook een USB-adapter voor in de auto nodig hebt, welke vaak niet wordt meegeleverd.

Een andere onwijs toffe draadloze oplader is deze variant van glas. Doordat de bovenkant van het laadstation van glas is gemaakt, kun je de binnenkant van de oplader bekijken. Deze draadloze oplader van glas past binnen ieder interieur en is überhaupt al gaaf om te zien. Kortom, een mooie en tijdloze eyecatcher.

Er zijn een heleboel handige draadloze opladers voor je telefoon verkrijgbaar. Wanneer maak jij de switch naar een leven zonder draden?

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments