HomeSmartphoneApple wil 75 miljoen iPhone 12-exemplaren produceren

Apple wil 75 miljoen iPhone 12-exemplaren produceren

Het duurt niet meer zolang! Als we de laatste geruchten mogen geloven gaat Apple deze maand de iPhone 12 aankondigen. Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino zou dit jaar maar liefst vier nieuwe iPhones willen lanceren, in drie formaten; 5,4-inch, 6,7-inch en twee uitvoeringen met 6,1-inch scherm.

iPhone 12

Volgens het doorgaans betrouwbare Bloomberg zou Apple leveranciers hebben gevraagd om zo’n 75 miljoen iPhone 12-exemplaren te produceren. Het is vooralsnog niet bekend hoeveel Apple verwacht te verkopen van de verschillende iPhone 12-modellen.

Mark Gurman, redacteur van Bloomberg, claimt dat het aantal iPhones in lijn ligt met de aantallen van de afgelopen jaren. De beste man staat al jaren bekend om zijn goede bronnen binnen Apple.

Naast nieuwe iPhones zou het Amerikaanse techgigant dit najaar een nieuwe iPad Air, twee nieuwe Apple Watch-modellen, een koptelefoon, kleinere versie van de HomePod-speaker en een nieuwe Apple TV uitbrengen. De afstandsbediening zou over een Find my iPhone-achtige functie beschikken waarmee het mogelijk is om hem te lokaliseren in de woonkamer.

Mobiele versie afsluiten