woensdag, juli 24, 2024
HomeAppsSnapchat komt met volledig vernieuwde ontwerp

Snapchat komt met volledig vernieuwde ontwerp

Evan Spiegel, mede-oprichter van Snapchat, zei enkele dagen geleden nog dat zijn app moeilijk te begrijpen was en daarom versimpeld moet worden. Dit zei de beste man na de presentatie van teleurstellende kwartaalresultaten.

Snapchat

Snapchat

Het doorgaans betrouwbare website Business Insider heeft van ingewijden vernomen dat Snapchat vanaf 4 december een volledig vernieuwde ontwerp krijgt. Dit zou het gebruik van de app veel makkelijker moeten maken.

De nieuwe Snapchat versie toont bij openen van de app nog altijd direct de camera, maar alle berichten met vrienden en hun automatisch verdwijnende Stories zal links van de camera verschijnen.

Aan de rechterkant van de camera verschijnen video’s over evenementen die Snapchat samenstelt op basis van gebruikersvideo’s. Ook blijven hier video’s van nieuwsmedia en entertainment kanalen verschijnen.

Verder komen de updates van geverifieerde beroemdheden hier tussendoor verschijnen. Nu verschijnt dat nog als gewone Storie tussen de foto’s en video’s van je vrienden. De video’s van evenementen, media en sterren moeten als één eindeloze feed worden gepresenteerd.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments