HomeGadgets5 x de handigste telefoonhoesjes voor je nieuwe iPhone 12

5 x de handigste telefoonhoesjes voor je nieuwe iPhone 12

Ben jij al in het bezit van de nieuwste iPhone 12? Echte Apple fans zaten eind oktober al klaar voor de lancering en hebben ondertussen al alle nieuwe snufjes kunnen proberen. Je wilt je nieuwe aanwinst natuurlijk zo lang mogelijk beschermen. Daarom is een iPhone 12 hoesje een echte must have. 

Ze komen in allerlei kleuren, materialen en soorten: telefoonhoesjes zijn er voor elke gelegenheid. Van onderweg tot sporten: voor elk moment is er een passend hoesje. Wij zetten vijf handige hoesjes voor je op een rijtje. 

Show it off: Slim Fit Transparant iPhone 12 hoesje

Back to basics! Met een transparant hoesje blijft die splinternieuwe, krasloze look van je nieuwe iPhone beschermd, maar kun je hem nog steeds in volle glorie zien. Dankzij de slim fit – dit hoesje is maar 0.3 millimeter dik -, wordt je telefoon ook niet in een klap twee keer zo dik en past hij nog steeds overal in. Want juist het slanke design van iPhones is wat ze mooi maakt, dus dat wil je behouden. Tegelijkertijd blijf je beschermd tegen krassen, stoten en vocht. 

Je iPhone 12 altijd bij de hand met een koordhoesje

Ben jij zo iemand die altijd je telefoon in je handen heeft, en het moment dat hij in je tas zit, denk je dat je hem kwijt bent? Dan zijn hoesjes met een koord perfect voor jou! Niet meer graaien tussen al je spullen in je tas, of je telefoon altijd vasthouden. Deze hoesjes beschermen je telefoon tegen krassen, door het hoogwaardig shockproof tpu-materiaal. Daarbij zijn ze bevestigd aan een handig en stevig koord dat je gemakkelijk omhangt, zodat je altijd bij je telefoon kunt. 

Multifunctionele flipcover hoesjes met ruimte voor pasjes

Hoewel je vrijwel elk pasje aan je iPhone 12 kunt toevoegen, kan het toch handig zijn om een paar fysieke pasjes of biljetten op zak te hebben. Een portemonnee én telefoonhoesje meezeulen is niet meer van deze tijd. Met een flipcover hoesje, bijvoorbeeld van TwoTone, bescherm je je nieuwste iPhone 12 tegen krassen en hou je tegelijkertijd je belangrijkste pasjes bij de hand.

Goede voornemens? Neem je iPhone 12 mee in je sportarmband

Ben je een fanatiek hardloper, wandelaar, hiker of fietser en kun jij niet zonder je favoriete playlist? Of moet je echt om de zoveel meter even stoppen om een haarscherpe foto te maken van de ondergaande zon en de mooiste uitzichten? Dan kun je je iPhone 12 haast niet thuislaten. En dat hoeft ook niet! In een handige, verstelbare sportarmband neem je je iPhone 12 overal mee naartoe en hou je hem beschermd. Bovendien blijven je handen vrij, waardoor je je volledig kunt richten op je workout.

Waterproof telefoonhoesje voor je iPhone 12

Op vakantie kun je de mooiste onderwaterfoto’s schieten. Hoewel de iPhone 12 wel tegen een beetje water kan, adviseren we niet om er diep mee te gaan duiken. Toch kun je de geweldige camera ook onder water blijven gebruiken, dankzij een waterproof telefoonhoesje voor je iPhone 12. 

Ga je voor functioneel of design?

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer te kiezen. Zelfs de meest praktische telefoonhoesjes zijn vervaardigd uit mooie materialen, voorzien van een hip kleurtje en een mooie afwerking. Ga voor een speciaal hoesje om je iPhone 12 op alle momenten te kunnen beschermen!

Mobiele versie afsluiten