Apple kondigt Apple Watch aan

Apple heeft vandaag naast de iPhone 6 en iPhone 6 Plus ook zijn eerste smartwatch aangekondigd. De Apple Watch is naast een standaard horloge ook een fitness-accessoire en natuurlijk niet te vergeten een smartwatch.

Apple-Watch

De Apple Watch is beschikbaar in twee formaten en diverse horlogebandjes. De Apple Watch werkt helaas niet zonder een iPhone. Apple Watch-gebruikers dienen minimaal over een iPhone 5 te beschikken om de Watch te kunnen gebruiken.

Het scherm van de Apple Watch is gemaakt van saffierglas, dus zeer sterk. Ook is het scherm zeer drukgevoelig. Zo kan de Apple Watch het verschil tussen tikken en langer drukken onderscheiden. Door twee Apple Watches tegen elkaar te houden kan je informatie met elkaar uitwissel.

De Apple iWatch komt in twee formaten en er zijn drie collectie. De Apple Watch Sport heeft een sterke en lichte aluminium behuizing, de standaard Apple Watch is gemaakt van gepolijst staal en tot slot de Apple Watch Edition die gemaakt is uit 18-karaats goud.

Standaard wordt de iWatch geleverd met Fitness-, Activity- en Workout-apps. Ook kun je diverse apps als Twitter, Facebook en veel meer downloaden via de App Store.

Tot slot ondersteunt de Apple Watch de iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De smartwatch heeft een adviesprijs van 349 dollar is is vanaf begin volgend jaar verkrijgbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=ktujsc4ZUTo

https://www.youtube.com/watch?v=gCluaJe3lb4

https://www.youtube.com/watch?v=CPpMeRCG1WQ

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen