Eerste vier maanden tekort aan PlayStation 4

Dat er een te groot vraag naar de PlayStation 4 is hebben we gezien tijdens de pre-order fase. De PS4 is inmiddels nergens meer te reserveren voor de lancering op 29 november. Dat er zoveel vraag naar de PlayStation 4 is natuurlijk goed nieuws voor Sony. MCV heeft van betrouwbare anonieme bronnen vernomen dat er een tekort is aan PlayStation 4’s.

PlayStation 4

Zelfs na de lancering van de PlayStation 4 zou er in Groot Brittannië in de eerste vier maanden niet voldoende consoles aanwezig zijn. Sony UK heeft toegegeven dat zij de grote vraag naar de PlayStation 4 onderschat hebben. Om teleurstelling bij gamers te voorkomen heeft Sony direct ingegrepen en de pre-orders gestopt.

In Groot Brittannië is de Xbox populairder dan de PlayStation. Het voordeel van Sony was dat de PS4 eerder gelanceerd werd, maar door een enorme tekort aan PlayStation 4’s kunnen kopers nu besluiten om toch te overstappen naar de Xbox One.

Of er in Nederland ook een enorme tekort aan PlayStation 4’s is niet bekend. Wel nemen retailers geen pre-orders meer aan. We verwachten wel dat Sony een x-aantal PlayStation 4’s gereserveerd heeft voor de releasedatum.

via PSX-Sense

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen