‘iPhone 6 en iPhone 6 Plus vanaf 19 september verkrijgbaar’

Dinsdagavond na 19:00 uur weten we eigenlijk alles wat we moeten weten over de nieuwe iPhone 6 en alle andere nieuwe Apple producten. Het is traditiegetrouw dat op de dag van het Apple-evenement ontzettend veel geruchten komen rondom nieuwe Apple-producten.

iPhone 6 - iPhone 6 Plus

Bij de 4,-7-inch iPhone 6 en de 5,5-inch iPhone 6 Plus is het niet anders. Zoals we weten organiseert Apple vandaag een media-evenement om een aantal nieuwe producten te aankondigen, waaronder twee nieuwe iPhones.

Als we de Franse website iGen mogen geloven zullen beide iPhones vanaf 19 september in de winkelschappen liggen. Eigenlijk is die datum niet echt nieuws, uitgaand van eerdere iPhone aankondigingen begint de verkoop van nieuwe iPhones op de tweede vrijdag na de aankondiging. Dat komt dit jaar neer op 19 september.

Dit is ook niet de eerste keer dat we 19 september als een mogelijke lanceerdatum voor de nieuwe iPhone 6 horen. De Duitse website Apfelpage had enkele maanden geleden al gemeld dat de iPhone 6 vanaf 19 september verkrijgbaar zou zijn.

BroniGen

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen