Xbox One vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland en België

Vandaag is het zover voor de Xbox-fans. Vanaf vandaag is de Xbox One officieel te koop in onder meer Nederland en België. Microsoft lanceerde de Xbox One ruim tien maanden geleden in dertiental landen.

Xbox

Vorig jaar zei Microsoft nog dat de Nederlandse release van de Xbox One juist was uitgesteld om de Nederlandse spraakherkenning toe te voegen. Echter ondersteunt de Xbox One nog steeds niet de Nederlandse spraakherkenning. Een update moet op een later moment de functie wel mogelijk maken.

Xbox One gebruikers kunnen wel gewoon Engelstalige spraakcommando’s gebruiken, dan dien je de console instellingen op Engels te zetten. Wel brengt dit een probleem met zich mee. Om Engels als taal te kunnen gebruiken dien je een buitenlands adres te gebruiken. Met een Engels-account kan je dan weer niet de Nederlandse Xbox Store gebruiken.

Om spraakcommando’s te kunnen gebruiken heb je ook Kinect nodig. Ook deze is tijdens de release vandaag niet te koop. Deze wordt volgende maand in oktober uitgebracht.

De Xbox One standaard bundel kost 399,99 euro. Ook zijn er verschillende Xbox One bundels verkrijgbaar; bekijk alle bundels via deze link.

Het laatste nieuws

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

MudRunner Mobile vanaf 15 juli beschikbaar voor Android en iOS

MudRunner verscheen in 2017 voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het spel is meer dan een miljoen keer over...

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox