Xbox One vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland en België

Vandaag is het zover voor de Xbox-fans. Vanaf vandaag is de Xbox One officieel te koop in onder meer Nederland en België. Microsoft lanceerde de Xbox One ruim tien maanden geleden in dertiental landen.

Xbox

Vorig jaar zei Microsoft nog dat de Nederlandse release van de Xbox One juist was uitgesteld om de Nederlandse spraakherkenning toe te voegen. Echter ondersteunt de Xbox One nog steeds niet de Nederlandse spraakherkenning. Een update moet op een later moment de functie wel mogelijk maken.

Xbox One gebruikers kunnen wel gewoon Engelstalige spraakcommando’s gebruiken, dan dien je de console instellingen op Engels te zetten. Wel brengt dit een probleem met zich mee. Om Engels als taal te kunnen gebruiken dien je een buitenlands adres te gebruiken. Met een Engels-account kan je dan weer niet de Nederlandse Xbox Store gebruiken.

Om spraakcommando’s te kunnen gebruiken heb je ook Kinect nodig. Ook deze is tijdens de release vandaag niet te koop. Deze wordt volgende maand in oktober uitgebracht.

De Xbox One standaard bundel kost 399,99 euro. Ook zijn er verschillende Xbox One bundels verkrijgbaar; bekijk alle bundels via deze link.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen