Sony ziet VR-bril Project Morpheus nog niet als consumentenproduct

Jim Ryan, CEO van Sony Computer Entertainment Europe, heeft in een interview met NU.nl laten weten dat Sony zijn eigen virtual reality-bril Project Morpheus nog niet als een consumentenproduct ziet.

Project Morpheus

Sony neemt zijn tijd en ziet Project Morpheus nu nog als een onderzoeksproject. We hoeven dus de virtual reality-bril niet op korte termijn verwachten. Project Morpheus werkt in combinatie met een Playstation 4, Playstation camera en de Playstation Move-controllers.

“We nemen een hoop tijd voor Project Morpheus, op evenement als E3 en GamesCom laten we dingen zien die we intern doen, om zo te proberen te begrijpen wat iets een geweldige vr-ervaring maakt. Een standaard PS4-game pakken en die vervolgens te porten, dat gaat gewoon niet werken,” aldus Ryan.

Ryan vindt dat Project Morpheus voor zowel consumenten als ontwikkelaars nuttig moet zijn. “Aan de andere kant denken we ook aan hoe we de juiste propositie voor consumenten samenstellen en hoe het zinvol wordt voor ontwikkelaars en voor Sony.”

BronNu.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen