PROscanner: Altijd zeker van de beste aanbieding door barcode scanning in winkels

PROscanner is een gratis applicatie voor Android en iOS die het mogelijk maakt om barcodes te scannen van producten. Wanneer u in de winkel staat en u wilt de prijsvergelijken van online aanbieders scant u met PROscanner gemakkelijk de barcode. De PROscanner app zoekt vervolgens bij verschillende webshops de goedkoopste prijs.

PROscanner

De prijzen van een product kunnen erg variëren. PROscanner is aangesloten bij bijna 2000 webshops zodat wij u altijd kunnen voorzien van de goedkoopste aanbieding. Wanneer u onze prijsvergelijk barcode scanner gratis download voor Android en iOS heeft u in het vervolg nog maar één app nodig om snel prijzen te vergelijken.

Werking van de app

Na het installeren van de PROscanner app op uw smartphone start u de app op. U kunt direct een barcode scannen door op “scan een barcode” te drukken. Er opent zich een scherm waar u de barcode mee scant. Wanneer de barcode is herkend gaat de app in de bijna 2000 aangesloten webshops opzoek naar het product. Wanneer het product gevonden is krijgt u een lijst van verschillende aanbieders. Deze lijst wordt oplopend op prijs gesorteerd zodat u direct ziet waar het product het goedkoopst te verkrijgen is. U klikt vervolgens door naar de gewenste aanbieder om daar uw bestelling af te ronden.

Wanneer u liever niet via uw smartphone of tablet de besteld, registreert u zich gratis op PROscanner. Zodra u ingelogd bent bekijkt u uw opgeslagen scans onder uw account. U bestelt uw producten gewoon achter uw PC.

Download vandaag nog de PROscanner app. Met een druk op de knop vergelijkt u gemakkelijk en snel online de prijzen van verschillende producten. Wij wensen u veel shop plezier met PROscanner.

  • Download PROscanner via Apple App Store (gratis)
  • Download PROscanner via Google Play Store (gratis)

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen