Philips onthult nieuwe Ultra HD-TV met Android

Philips heeft tijdens zijn persconferentie op techbeurs IFA in Berlijn zijn eerste Ultra HD-TV met Android aangekondigd. Ook presenteerde Philips tijdens IFA zijn eerste gebogen televisie.

Philips Android TV

De Philips 9100 is een Ultra HD-TV dat op Android draait. Het toestel is verkrijgbaar in 55-inch en 65-inch formaat en heeft een vierzijdig Ambilight.

De Philips 7900 is een Ultra HD-TV en is verkrijgbaar in 49-inch en 55-inch formaat. De 7900-serie beschikt over tweezijdig Ambilight.

De eerste gebogen Ultra HD-televisie van Philips is verkrijgbaar in 55-inch en maakt ook gebruikt van het Android besturingssysteem. Deze beschikt over driezijdige Ambilight.

De aangekondigde Philips televisies hebben een twin tuner ingebouwd. Hiermee kun je gelijktijdig televisie kijken en een programma opnemen van een andere zender.

Philips gebruikt een aangepaste Android-versie op zijn televisies en wil dit inzetten om games op de tv te spelen. Gebruikers kunnen daarbij een 3D-bril gebruiken, het voordeel hiervan is dat beide spelers gelijktijdig het hele scherm bekijken, zonder dat ze elkaar in de weg te zitten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen