Samsung lekt per ongeluk Galaxy Note 4 specs

Over twee dagen, woensdag 3 september, organiseert Samsung het Unpacked 2014 Episode 2-evenement. Naar verwachting gaat Samsung op 3 september de Galaxy Note 4 en andere nieuwe producten presenteren.

Samsung Galaxy Note 4

De Nederlandse website samsunggalaxynote4.net heeft via de website van Samsung een User Agent Profile ontdekt. In de UAP wordt er gesproken over een Galaxy Note 4 toestel met modelnummer SM-N910T. De gevonden UAP bevestigt alle geruchten over de Samsung Galaxy Note 4.

De Galaxy Note 4 krijgt een 5,7-inch scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Na de LG G3 is de Note 4 de tweede smartphone met een QHD-beeldscherm. Onder de motorkap krijgt de Note 4 een 64-bits Snapdragon 805 processor van chipfabrikant Qualcomm.

Verder wordt de Galaxy Note 4 voorzien van een vingerafdrukscanner, hartslagsensor, USB 3.0-ondersteuning en een S-Pen.

Naar verwachting gaat Samsung zijn nieuwste vlaggenschip woensdag 3 september tijdens het Unpacked 2014 Episode 2-evenement in Berlijn presenteren. Als we de geruchten mogen geloven wordt er ook een Virtual Reality-bril, nieuwe Galaxy Gear S-smartwatches en tablets aangekondigd.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen