GTA 5-maker vraagt rechter om claim te verwerpen en Lindsay Lohan te beboeten

Enige tijd geleden kwam het nieuws naar buiten dat de Amerikaanse actrice, zangeres en model Lindsay Lohan Grand Theft Auto V ontwikkelaar Rockstar Games en uitgever Take-Two voor de rechter had gesleept.

GTA V

Een personage genaamd Lacey Jonas in GTA 5 zou namelijk erg veel op Lindsay Lohan lijken. Op de cover van de game is een personage te zien, dat mogelijk een gelijkenis vertoont met Lindsay Lohan. Tijdens een missie in GTA V vraagt Lacey Jonas de gamer om haar te helpen met het ontduiken van de paparazzi. Maar volgens de uitgever is dat niet bepaald iets dat alleen Lindsay Lohan overkomt.

Ook is er missie die een fotograaf juist moet helpen om een blonde dame te fotograferen tijdens de seks. Dat personage bevindt zich in een hotel dat gebaseerd lijkt te zijn op het Chateau Marmont in Hollywood. In het verleden heeft Lindsay Lohan daar gewoond. De fysieke gelijkenis tussen Lacey Jonas en Lindsay Lohan is niet verder dan dat beide dames jonge blondines zijn.

De uitgever en ontwikkelaar hebben de rechter gevraagd om de claim te verwerpen en Lindsay Lohan te beboeten. Eerder verloor ze al een soortgelijke rechtszaak tegen rapper Pitbull.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen