Deze multi charging USB-kabel kan drie apparaten tegelijk opladen

Tegenwoordig heeft elk huishouden een paar gadgets in huis en deze moeten allemaal opgeladen worden. In de meeste gevallen wordt het opladen ’s avonds gedaan, soms kom je zelfs stopcontacten te kort om alles tegelijk op te laden.

Samsung heeft hier een oplossing voor gevonden. Het Zuid-Koreaanse tech-gigant heeft een multi charging USB-kabel uitgebracht, waarmee je maar liefst drie apparaten tegelijkertijd van stroom kunt voorzien.

Het voordeel hiervan is dat je niet op zoek hoeft te gaan naar een vrij stopcontact of een andere USB-kabel. Ook heeft de multi charging kabel een nadeel! Het opladen van twee of drie apparaten tegelijk gaat wel minder snel. De stroom wordt door de USB-kabel verdeelt over de apparaten.

Samsung heeft de multi charging USB-kabel met typenummer ET-KG900JWESTA nog niet gelanceerd in Nederland. In de Amerikaanse webshop van Samsung is die wel te koop voor 40 dollar.

Wel heeft online retailer Wehkamp een vergelijkbare multi charging USB-kabel van Samsung in zijn assortiment staan voor 20 euro. Wat het verschil
tussen de twee is durf ik niet te zeggen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen