‘iPhone 6 afmetingen gelekt’

De geruchtenmolen rondom de nieuwe iPhone 6 is weer op volle toeren. Vandaag schreven we nog dat Apple de iPhone 6 productie tijdelijk had gestaakt vanwege productieproblemen met het scherm.

iPhone 6 Renders

Ditmaal hebben we de mogelijke specificaties van zowel de 4,7-inch als de 5,5-inch iPhone 6. De Franse website iGen heeft een paar foto’s in handen gekregen waarop de precieze afmetingen en design van de iPhone 6 te zien zijn. iGen claimt dat de foto’s afkomstig zijn van Foxconn.

Op de afbeeldingen zien we dat de 4,7-inch variant 138mm hoog, 67mm breed en 6,9mm dik is. Het 5,5-inch model is 158mm hoog, 77,7mm breed en 7mm dik. Overvallend aan het 5,5-inch model is dat er een vermelding wordt gemaakt van twee prototypes; 7mm en 7,1mm dik.

Ook is er een afbeelding te zien van een smart cover voor de iPhone 6. Wordt de iPhone dan eindelijk voorzien van smart cover? Als we de geruchten mogen geloven komen we daar 9 september achter, want dan organiseert Apple namelijk een evenement om de nieuwe iPhone 6 te presenteren. Het toestel zou dan vanaf 19 september verkrijgbaar moeten zijn.

BroniGen

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen