Appsfire – Elke dag gratis betaalde apps downloaden

Wie zou zijn favoriete app op zijn of haar smartphone nou niet gratis willen? Of je komt juist een betaalde app tegen die je toch gratis kan krijgen. Met Appsfire kan het, deze app biedt een volledig overzicht met betaalde apps die voor een tijd gratis zijn of zijn afgeprijsd.

Appsfire biedt je de mogelijkheid om betaalde apps gratis te downloaden. In feite maakt de app gebruik van het feit dat ontwikkelaars meer gebruikers voor hun app willen. Dan helpt Appsfire deze ontwikkelaars door hun app in Appsfire gratis beschikbaar te laten stellen voor de gebruiker. Met Appsfire blader je gemakkelijk door allerlei rubrieken gratis apps en bespaar je hiermee vele euro’s. Je kan zelfs een prijsalarm instellen wanneer een app is afgeprijsd of juist helemaal gratis word.

De voordelen van Appsfire

Aangepast naar eigen smaak

In Appsfire kan je zelf kiezen in wat voor apps je geïnteresseerd bent. Dan laat Appsfire deze zien in een mooi overzicht. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit gratis sport apps of juist reis apps.

Zie het verschil tussen kwaliteit van de apps

In Appsfire worden alle apps beoordeerd op een schaal van 1 tot 100 hiermee kan de gebruiker weten welke app nou echt goed is en welke niet. App Score wordt dit genoemd, de handelsmerk van Appsfire.

Bespaar veel geld op apps

Met Appsfire heb je makkelijk toegang tot de beste aanbiedingen en exclusieve acties. Met elke download bespaar je dus veel centjes.

Snelle zoekfunctie binnen de app

Met de nieuwe update is Appsfire anders dan ooit te voren. De zoekfunctie is erg krachtig waarbij je snel tot goede zoekresultaten komt.

Download nu Appsfire gratis:

  • Android: Appsfire
  • iOS: Appsfire

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen