Sony-baas was verrast door exclusiviteitsdeal van Rise of the Tomb Raider

Tijdens de E3, een jaarlijkse vakbeurs voor de computer- en videogame-industrie, eerder dit jaar werd bekend dat Rise of the Tomb Raider naar alle grote game consoles zou komen. Iedereen ging ervan uit dat het dus naar de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4 zou komen.

Rise of the Tomb Raider

Vorige week tijdens gamesbeurs GamesCom maakte Microsoft bekend dat het een exclusieve deal heeft gesloten met Square Enix, de uitgever van Rise of the Tomb Raider. Ondertussen zijn we er wel achtergekomen dat het om een tijdelijke deal gaat.

Shuhei Yoshida, baas van Sony Worldwide Studios, heeft in een interview tegenover Eurogamer gezegd dat hij echt verrast was en totaal niets wist over de vermeende exclusiviteit van Rise of the Tomb Raider voor de Xbox 360 en Xbox One.

Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend, wel mikt uitgever Square Enix op het laatste kwartaal van 2015, waarschijnlijk rondt de feestdagen. Mensen die graag willen weten wanneer Rise of the Tomb Raider uitgebracht wordt voor de PS3 en PS4 kunnen met hun vragen naar Square Enix of Microsoft, aldus Shuhei Yoshida.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen