PlayStation 4 – Share Play kent een tijdslimiet van 60 minuten

Eerder deze week kondigde Sony tijdens GamesCom een aantal nieuwe feature aan voor de PlayStation 4. Het Japanse tech-gigant gaat dit najaar nog firmware update 2.0 uitrollen voor de PS4.

PS4 - Share Play

Firmware update 2.0 brengt een hoop nieuwe features met zich mee. Zo is het straks mogelijk om gameplay beelden te uploaden naar YouTube, Share Play voor PlayStation Plus-abonnees en nieuwe features voor het vinden van vrienden met dezelfde interesses.

Met Share Play is het straks onder meer mogelijk om je PS4-games samen te spelen met je vrienden. Ook is het mogelijk om je games te laten spelen door je vrienden.

Eerder deze week schreven we nog dat alle games die Remote Play ondersteunen ook Share Play zullen ondersteunen. Share Play werkt zo’n beetje als Remote Play en ontwikkelaars hoeven hierdoor geen nieuwe functionaliteit in te bouwen in hun games.

In gesprek met GameSpot heeft Sony ook laten weten dat er een tijdslimiet aan Share Playe verbonden is. Na 60 minuten spelen zal de verbinding automatisch verbroken worden. Gelukkig is het daarna wel weer mogelijk om een nieuwe verbinding tot stand te brengen. Je kunt het dus eindeloos gebruiken, maar na een uur spelen dien je opnieuw verbinding te leggen met je vriend(in).

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen