Review: Nillkin LG G3 Circle View Case

0
3282

De laatste keer hebben we de LG G3 Quick Circle Case onder handen genomen, nu nemen we de replica versie van Nillkin even door. Deze case kost de helft minder dan de origineel maar dan komt natuurlijk de vraag ” is deze ook de helft minder?” Dat lees je hieronder.

Cover image

Om de vraag hierboven maar gelijk te beantwoorden, Nee. Deze case biedt dezelfde opties en werking als de originele case van LG. Design is wel anders, zo vervangt de originele LG case de back cover van het toestel en deze van Nillkin klikt er gewoon bovenop. Hierdoor word het toestel iets dikker, dit merk je aan het begin even maar de volgende dag merk je dat al niet meer.  Nillkin heeft ervoor gekozen bij deze case een iets wat dikkere flip eraan te maken waardoor technisch gezien de case meer bescherming zou bieden.
Andere veranderingen op deze case is dat ze de View gedeelte aan de voorkant kleiner hebben gemaakt dan de origineel, ook al scheelt het niet veel merk je dat toch in gebruik (als je de andere gewend bent). Verder hebben ze de openingen aan de achterkant ruimer gemaakt, omdat deze case er bovenop klikt is dit wel fijner voor het gebruik en toegankelijkheid van de knoppen etc.

Front Back

Zoals ik al zei heeft deze case verder gewoon dezelfde opties zoals: Klok, Weer info, LG Health, Muziek, Camera, Berichten, Oproep info en instellingen. En de werking hiervan is ook identiek. De extra Circle apps en games zoals besproken in de vorige review werken hier ook gewoon mee.

Case nilkin+lg Front+Back Front view Connectors

Zoek je een goed en voordelig alternatief voor de LG Quick Circle Case dan kan je gerust de Nillkin LG G3 Circle View Case nemen. Deze is verkrijgbaar bij Mobilefun.nl voor €19,49 in o.a. Zwart Glans, Champagne Goud Glans en Wit Glans. Op Mobilefun.nl vind je natuurlijk ook accessoires voor andere merken en typen toestellen.

Vorig artikelSamsung Galaxy Note 4 krijgt 4GB aan werkgeheugen
Volgend artikelPlayStation Summer Sale op PSN