iOS 7: Verleng de batterijduur van je iPhone, iPad en iPod touch

Sinds de release van iOS 7 klagen veel gebruikers over een slecht batterijduur. Zelfs bij minimale gebruik van de iOS-apparaat raakt de batterij snel leeg. iOS 7 bevat vele verbeteringen en een hoop nieuwe features. Helaas belast de nieuwe functie’s de batterij zwaar, waardoor de accu veel sneller leegt raakt.

We hebben een aantal tips voor je om de batterijduur van je iPhone, iPad en iPod touch te verlengen. Helaas dient u wel een paar nieuwe iOS 7 features uit te schakelen om het maximale uit je batterij te halen. De features kunt u altijd weer terug inschakelen wanneer u het wilt gebruiken.

Locatievoorzieningen aanpassen

Als je regelmatig TomTom, Google Maps en dergelijke apps gebruikt om te navigeren is dat logisch dat je locatiediensten voor de betreffende app ingeschakeld is. Maar er zijn tegenwoordig ook apps die zoveel informatie van je willen weten, terwijl het niet eens nodig. Dan kan je het beter uitschakelen. Navigeer naar Instellingen > Privacy >Locatievoorzieningen en bekijk welke onnodige apps gebruik willen maken van de de GPS tracking. Schakel de onnodige tracking apps uit.

3D effecten uitschakelen

Een van de nieuwe iOS 7 features is de dynamische achtergronden en de vele 3D effecten. Dit nieuwe features belast namelijk de batterij zwaar. Als je het maximale uit je batterij wil halen, kun je beter deze functie uitzetten. Navigeer naar Instellingen > Algemeen > Toegangkelijkheid > Verminder beweging > Uit.

AirDrop uitschakelen

Zoals de 3D effecten is AirDrop ook een nieuwe iOS 7 feature. Met AirDrop kan je bestanden met andere iOS-apparaten delen. Ik neem aan dat je deze functie niet hele dag gebruikt? Zolang AirDrop op stand-by staat vreet het ontzettend veel energie van je batterij. We raden je ook aan om deze nieuwe feature uit te schakelen, je kan het altijd weer aanzetten zodra je er gebruikt wilt maken. AirDrop kan je in het nieuwe Controle Center uitschakelen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen