Sony lanceert open bèta voor PlayStation Now

Sony heeft gisteren de open bèta versie van zijn splinternieuwe streamingdienst PlayStation Now uitgerold in de Verenigde Staten en Canada. Dit betekend dat iedereen met een PlayStation 4 mee kan doen aan deze testfase van de dienst! Tot heden was PlayStation Now in een gesloten bèta en enkel beschikbaar voor uitgenodigde gamers.

PlayStation Now

De open bèta van PlayStation Now bevat inmiddels meer dan 100 PlayStation 3-games van meer dan 50 verschillende uitgevers. Sony zal ook regelmatig nieuwe content toevoegen aan PlayStation Now.

PlayStation Now wordt volledig geïntegreerd met de PlayStation Store van de PS4. Later wordt PS Now ook toegevoegd aan de PlayStation Store van de PS4, PS Vita, PlayStation TV en Sony Smart TV’s. Wanneer de service in Europa wordt uitgerold heeft Sony nog niet bekendgemaakt.

Om oude PlayStation 3 games te kunnen spelen heb je verschillende abonnementen. Zo betaal je voor vier uur spelen 2,99 dollar en sommige kosten zelfs 1,99 dollar, zeven dagen kost 5,99 dollar, dertig dagen kost 7,99 dollar en voor negentig dagen betaal je 14,99 dollar.

https://www.youtube.com/watch?v=MCyAT9PBgEc

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen