‘Galaxy Note 4 krijgt betere specs dan Galaxy S5’

Kwon Young-noh, financieel directeur bij Samsung Electro-Mechanics, heeft tegenover de Koreaanse krant The Korea Times gezegd dat de Galaxy Note 4 veel betere specificaties heeft dan de huidige Galaxy S5. Daarnaast wil Samsung ook de Galaxy Note 4 eerder lanceren dan de iPhone 6.

Note 4

Eerdere geruchten voorspellen dat de Note 4 een 5,7-inch flexibel driezijdig QHD-scherm krijgt met een zeer hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap een Snapdragon 805- of een Exynos 5433-processor en 3GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant een 16-megapixel camera en aan de voorkant een 3,7-megapixel camera.

Dit wilde Kwon Young-noh echter niet bevestigen en wilde hij niet kwijt wat er precies beter was aan de Galaxy Note 4 dan de Galaxy S5.

Volgens andere anonime bronnen van de Koreaanse krant komen er twee varianten van de Galaxy Note 4; een variant met een gebogen display en een normale versie.

Als we de bronnen bij leveranciers van Samsung mogen geloven gaat Samsung de Galaxy Note 4 op 3 september aankondigen. In het verleden introduceerde Samsung zijn Galaxy Note phablets tijdens technologiebeurs IFA. Een aankondigen op 3 september valt net iets voor de technologiebeurs.

Tot slot zou Samsung er alles aan doen om de Galaxy Note 4 zo snel mogelijk te lanceren, zo wil het Zuid-Koreaanse bedrijf Apple voor zijn met zijn iPhone 6. Naar verluidt zal Apple medio september de iPhone 6 aankondigen en moet het eind september in de winkels liggen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen