iPhone 6 nu al te pre-orderen in 24-karaats goud en platina versie

Brikk, een luxe online retailer, maakte eerder al gouden en platina versies van onder meer de iPad mini, iPhone 5S en de HTC One M8. Ditmaal is het de beurt aan de nog onaangekondigde Apple iPhone 6. Mensen met een aardig gevulde bankrekening kunnen bij Brikk onder andere een 24-karaats gouden iPhone 6 of een platina iPhone 6 pre-orderen. Deze zijn weer verkrijgbaar in diverse versies.

Zo kost een 24-karaats gouden iPhone 6 met 128GB aan opslagruimte en 4,7-inch scherm 4495 dollar. Deze versie is ook nog eens leverbaar met een diamanten Apple-logo, de prijs hiervan is 8395 dollar.

Naast een gouden versie is er ook een platina iPhone 6 beschikbaar. De 4,7-inch iPhone 6 met platina kost 4895 dollar en met een diamanten Apple-logo dien je 8795 dollar af te tikken. De iPhones worden een maand na de officiële release verzonden.

Als we eerdere geruchten mogen geloven gaat Apple de iPhone 6 medio september aankondigen. Naast een 4,7-inch versie wordt de iPhone 6 ook verwacht in een phablet variant met een 5,5-inch schermformaat.

BronBrikk

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen