‘Galaxy Note 4 krijgt metalen behuizing’

0
1527

Het doorgaans betrouwbare ETnews meldt op basis van anonieme bronnen bij onderdelenleveranciers dat de Samsung Galaxy Note 4 een metalen behuizing krijgt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zou de Galaxy Note 4 in verschillenden varianten willen uitbrengen.

Note 4

Samsung zou de variant met het gebogen scherm willen voorzien van een metalen behuizing. Het normale model zou net als zijn voorgangers een kunststof behuizing krijgen. Volgens de bronnen wou Samsung ook de Galaxy S5 voorzien van een metalen behuizing, echter was toen de productiecapaciteit nog te laag. Nu zijn die problemen opgelost.

Naar verwachting wordt de nieuwe Galaxy Note 4 tijdens de IFA-beurs in september aangekondigd. Eerdere geruchten voorspelden dat de Note 4 een 5,7-inch flexibel driezijdig QHD-scherm krijgt met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap een Snapdragon 805- of een Exynos 5433-processor en 3GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant een 16-megapixel camera en aan de voorkant een 3,7-megapixel camera. Het toestel draait op de nieuwe Android 4.4.3 KitKat en wordt naar verwachting in oktober gelanceerd.

BRONETnews
Vorig artikelApple rolt iTunes 12 b├Ęta uit met nieuwe interface
Volgend artikel‘iPad mini 3 wordt 30 procent dunner’