‘5,5-inch iPhone 6 heet iPhone Air, wordt 25 september gelanceerd’

We weten nu inmiddels al een enige tijd dat de volgende generatie iPhone in twee smaken komt; een 4,7-inch en een 5,5-inch versie. Diverse Chinese media melden dat Apple de iPhone 6 op maandag 15 september gaat aankondigen en zou het vanaf donderdag 25 september verkrijgbaar moeten zijn.

iPhone Air

Ook claimt de anonieme bron dat de 5,5-inch iPhone anders gaat heten, namelijk iPhone Air. De iPhone Air met 16GB aan opslagruimte zou in China omgerekend 965 dollar gaan kosten. De 4,7-inch zou vanaf 850 dollar over de toonbank gaan.

De Duitse website Apfelpage beweerde eerder aan de hand van geheime documenten van telecomprovider Deutsche Telekom dat de iPhone 6 vanaf 19 september verkrijgbaar zal zijn. De genoemde data komt echter wel overeen met voorgaande iPhone evenementen. Apple gebruikt namelijk al jaren de derde vrijdag van september om een nieuwe iPhones aan te kondigen.

Apple zou dus eerder de iPhone 6 lanceren op een vrijdag dan een donderdag. De bewering van de Duitse website klinkt voor ons geloofwaardiger. Wat denken jullie zelf?

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen