PS Vita Slim helemaal uitverkocht in Amerika

De onlangs gelanceerde nieuwe PlayStation Vita Slim is enorm populair in de Verenigde Staten, zo populair dat de PS Vita Slim overal is uitverkocht. Sony laat weten dat het moeite heeft om Amerikaanse retailers te bevoorraden met nieuwe PS Vita Slim handhelds.

PS Vita Slim

Net zoals bij de PlayStation 4 zou de vraag naar de nieuwe PS Vita Slim enorm zijn. Hierdoor zou  het Japanse tech-gigant moeite hebben om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Sony laat wel weten dat het alles op alles zet om nieuwe PS Vita Slim exemplaren in de schappen te krijgen.

Sinds eind juni is de PS Vita Slim ook verkrijgbaar in Nederland en België. De nieuwe PS Vita, met modelnummer PCH 2000, is 20 procent dunner en 15 procent lichter dan zijn voorganger.

De PlayStation Vita Slim beschikt over een 5-inch LCD-scherm met een resolutie van 960 bij 544 pixels. Het uiterlijk van de PS Vita Slim is wat ronder en gestroomlijnder. Ook de Start en Select-knoppen zijn rond gemaakt.

De PS Vita Slim zal in eerste instantie worden verkocht als een bundel en gaat 199 euro kosten. Deze bevat een geheugenkaart met 8GB opslagruimte en een PlayStation Store voucher code met 5 games: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, Batman: Arkham Origins Blackgate, PlayStation Allstars: Battle Royale, God of War: Chain of Olympus en Killzone: Liberation.

via Polygon

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen