Review: LG G2 QuickWindow Case

Steeds meer toestellen krijgen hoesjes met ”raampjes” erin, en elk toestel heeft weer andere opties bij deze ”raampjes. Vandaag neem ik even de QuickWindow Case voor de LG G2 met jullie door.

LG G2 Official

LG heeft ervoor gekozen om de opening wat meer rechthoekig te maken om zich te onderscheiden van de andere. Eerst dacht ik dat het wat handiger zou zijn deze wat breder te maken zodat het bedienen van het scherm wat prettiger zou zijn maar het blijkt dat er wat meer achter zit dan alleen een opening voor aan de voorkant.
Als de cover namelijk open is en waar veel mensen hem dan dubbel vouwen naar de achterkant komen we erachter dat hij nog precies is uitgelijnd zodat de camera, flitser en knoppen nog gewoon toegankelijk zijn. Dit zal dan ook gelijk de reden zijn geweest dat LG geen plastic raampje in de opening gemaakt heeft zodat de foto’s en bedieningen nog normaal zijn.

achterkant open

Verder geeft de cover nog de opties om je gesprekken te beantwoorden, te bellen, wekker uit te zetten, muziek te bedienen, weer te bekijken en de tijd en datum te bekijken zonder de cover open te hoeven doen.
Het muziek bedienen is alleen beperkt tot de LG muziek app van de telefoon en dus helaas niet te gebruiken bij Spotify of Google Play Music.
Voor het bellen hebben ze een uitsparing gemaakt bij het speakertje zodat we mensen gewoon kunnen horen als de cover dicht is. Ook is er een uitsparing gemaakt voor de notificatie LED zodat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe notificaties.

Voorkant

Wat ik zelf nog een extra voordeel vind van deze cover is dat aan de achterkant de knoppen nu iets dieper komen te liggen. Ik heb namelijk al een paar keer gehad dat ik in mijn zak ineens me telefoon opnieuw hoor opstarten omdat blijkbaar de aan/uit knop ingedrukt werd. Sinds deze cover eromheen zit heb ik daar geen last meer van gehad.

Achterkant

De LG QuickWindow Case in verkrijgbaar op smartphonehoesjes.nl voor €31,95 incl. BTW en gratis verzending. Op de site vind je natuurlijk ook covers en andere accessoires voor diverse andere merken/type toestellen. Voor evt. Tablet accessoires hebben ze speciaal de site tablethoezen.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen