iPad Air vs iPad Air 2 [Video]

Op YouTube is er een video opgedoken waarin de nog onaangekondigde iPad Air 2 wordt vergeleken met de huidige iPad Air. Vorige week verschenen er ook een aantal foto’s van de iPad Air 2. De foto’s van vorige week en de video van nu hebben hetzelfde uiterlijke kenmerken. Waarschijnlijk gaat het om dezelfde iPad Air 2 dummy. Een dummy heeft geen interne hardware, maar is meestal wel representatief voor het uiteindelijke model.

iPad Air 2 Dummy

In de onderstaande video zien we dat het uiterlijk van de iPad Air 2 grotendeels identiek is als de huidige iPad Air. Wel merken we dat de zesde generatie iPad wat dunner is en over een Touch ID vingerafdrukscanner beschikt. Deze is net als bij de iPhone 5S verwerkt in de Home-knop.

Ook zien we dat de volumeknoppen en de vergrendelknop is verzonken in de behuizing. Bij de huidige iPads steken die knoppen lichtjes boven de behuizing uit. Net zoals bij de iPad Air 2 dummy foto’s ontbreekt de Mute-knop. Alle iPhones en iPads hebben tot nu toe een schakelaar aan de zijkant gehad, waarmee het apparaat op stil kan worden gezet.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen