Sony kan nog steeds niet voldoen aan PS4 vraag in Europa

Sony lanceerde de PlayStation 4 vorig jaar in november. We zijn nu ruim zeven maanden verder, maar de PlayStation 4 ligt nog steeds niet in de winkelschappen. In een gesprek met Trusted Reviews laat Sony weten dat het nog altijd problemen heeft met de levering van de PS4 in Europa.

PS4

Europese PlayStation baas Andrew House had tijdens een interview op de Game Developer Conference bekendgemaakt dat de PlayStation 4 tot aan de zomer moeilijk verkrijgbaar zal zijn. De Japanse tech-gigant verwacht pas in de zomer aan de volledige vraag van de zeer populaire PS4 kan voldoen.

Aan Trusted Reviews laat Fergal Gara weten dat het niet de ideale situatie is voor Sony. Sony is ervan overtuigd dat het inkomsten misloopt doordat de PS4 niet makkelijk te verkrijgen is.

Fergal Gara, topman bij Sony UK, laat verder weten dat het in het Verenigd Koninkrijk er al beter uitziet, maar in sommige Europese landen als Duitsland hebben we het echter lastiger. Daar vliegt de PlayStation 4 direct de winkelschappen uit.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen