Benchmark onthult specificaties Samsung Galaxy Note 4

Laatste tijd hebben we een hoop geruchten gehoord over de toekomstige Samsung Galaxy Note 4 phablet. Uit een recente AnTuTu benchmark test valt op te maken dat de Galaxy Note 4 net als de nog onaangekondigde Galaxy S5 LTE-A wordt voorzien van een QHD-scherm met een resolutie van maar liefst 2560 bij 1440 pixels.

Note 4

Er werden twee varianten van de Galaxy Note 4 getest met de AnTuTu benchmark. De eerste Galaxy Note 4 variant heeft een Snapdragon 805-processor van chipfabrikant Qualcomm en de tweede variant beschikt over een Exynos 5433-processor van Samsung. Beide chips verschillen behoorlijk van elkaar.

De Qualcomm Snapdragon 805 heeft vier kernen, terwijl de Samsung Exynos 5433 er acht heeft, waarvan vier kernen ingezet worden voor zware taken en vier zuinige kernen moeten energie besparen.

Verder hebben beide Galaxy Note 4 varianten een 5,7-inch scherm, 3GB aan werkgeheugen, 16-megapixel camera aan de achterkant en een 3,7-megapixel camera aan de voorkant. Het toestel draait op de nieuwe Android 4.4.3 KitKat en wordt naar verwachting in september aangekondigd.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen