Nieuwe Google Nexus 8 foto’s gelekt

Apple kondigde afgelopen maandan iOS 8 aan voor de iPhone, iPad en iPod touch. Nu zijn alle ogen gericht naar de Google I/O ontwikkelaarsconferentie dat eind van deze maand wordt gehouden. De verwachting is dat Google tijdens het evenement Android 4.5 en de nieuwe Nexus 8 gaat aankondigen.

Google Nexus 8 tablet

Van het laatst genoemde hebben we uitgelekte foto’s gevonden. Het doorgaans betrouwbare Chinese website Mydrivers heeft van anoniem bronnen tweetal foto’s ontvangen van de mogelijke Nexus 8 tablet. Het uiterlijk van de Nexus 8 lijkt erg veel op de Nexus 7, maar heeft wel vrij brede randen. Dit zijn eigenschappen die niet bij de huidige Nexus-tablets voorkomt.

Volgens de Chinese website wordt de Nexus 8 uitgerust met een 64-bits processors. Dit betekend gelijk ook dat de nieuwe Android 4.5 64-bits smartphones en tablets zal ondersteunen. Verdere specificaties van de Nexus 8 zijn nog niet bekend.

Waarschijnlijk zullen we eind juni tijdens ontwikkelaarsconferentie Google I/O meer over Android 4.5 en de Nexus 8 horen.

Google Nexus 8 tablet

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen